FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE
Ask a question

3863 questions

4405 answers

3259 comments

46806 members

Ask a question
0 votes
124 views
in Vehicle tracking by

Hi, I have two trackers FMC001 and FMT100. I also have a server. I am trying to send data to server. I have done the apn and server setting. But i am not receving anything. Send records count is 0. GSM info status is correct as shown in teleonika website. I also tried to use teleonika server but it also didnot work. I need some help with this. I have been throug online site and watched the videos too. Nothing seems to be working.

1 Answer

0 votes
by
Hello, good day.

Please consider that sending data from the device also depends on "Data Acquisition" or "I/O" settings configuration. Check that parameters have been set correctly to enable data packet sending. If the issue still remains, then it would require in-depth analysis.

For that purpose, please contact your sales manager. If you don't have any contacts with our Sale managers, please contact with them on our official website https://teltonika-gps.com/ and click on the "Contact Us" button. When you will click, please fill the form and submit it. Note: as a topic, please choose "Vehicle telematics". Or you can send an e-mail with description of your situation to [email protected] When contacting Us, please provide: IMEI/Logs/Configuration file/Intenational GSM number/Firmware version/ect, please follow these recommendations: https://wiki.teltonika-gps.com/view/Recommendations_for_filling_a_query_description

Best regards.