FOR TIPS, gUIDES & TUTORIALS

subscribe to our Youtube

GO TO YOUTUBE

4167 questions

4739 answers

3460 comments

0 members

We are migrating to our new platform at https://community.teltonika.lt. Moving forward, you can continue discussions on this new platform. This current platform will be temporarily maintained for reference purposes.
0 votes
305 views
in Vehicle tracking by anonymous
I have Teltonica FMC001 and its work fine  on small car and Toyota pickup (Hilux), but when I plug it on Trucks its give me wrong tracking data set ,for instance :

1-(no stopping time at all either truck  running or idling? its not logical for truck working 24 hours(3 shifts) the idle time 14 hours and running time 10 hours? there some stopping events happen in between e.g( stop for changing shift , stop for loading ,stop for unloading and,.... etc)

2- Some time when ignition off there is speed values reading on  the tracking report.

3- no eco driving readings(harsh cornering,acceleration and braking?

I tried it in two different type of trucks (Renault K460 ,DXI13 and Volvo FH 440) but I got  the same wrong reports

1 Answer

0 votes
by anonymous

Hi

This may be a configuration issue.

We would like to analyze your issue.  

Please contact your sales manager. If you don't have any contacts with our Sales managers, please contact with them on our official website https://teltonika-gps.com/ and click on the "Contact Us" button. When you will click, please fill out the form and submit it. Note: as a topic, please choose "Vehicle telematics". Or you can send an e-mail with a description of your situation to info@teltonika.lt When contacting Us, please provide: IMEI/Logs/Configuration file/Intenational GSM number/Firmware version/ect, please follow these recommendations: https://wiki.teltonika-gps.com/view/Recommendations_for_filling_a_query_description

Regards

Maynard